20.05.2024
Телеканал NTD

У Празькому зоопарку новонароджене слоненя вийшло до відвідувачів

У Празькому зоопарку новонароджене слоненя вийшло до відвідувачів

Новонароджене слоненя дебютує в Празькому зоопарку на очах десятків гостей. Дитинча народилося 9 травня в азійської..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Новонароджене слоненя дебютує в Празькому зоопарку на очах десятків гостей. Дитинча народилося 9 травня в азійської слонихи Яніти. Тепер воно вперше обстежує відкритий вольєр під назвою «Долина слонів».

Супроводжує малюка інше слоненя. Воно старше приблизно на півтора місяця. Обидва дитинчата — самички. Імен для них поки не вибрали. У слоненят різні мами, але один тато.

Азійських слонів тримають у Празькому зоопарку майже 90 років. Перше дитинча народилося тут у 2013 році. Відтоді родині слонів поповнювалася кілька разів.

Празький зоопарк — один із найбільших у Європі. Тут живе понад 5000 тварин 670 видів.

Зоопарк відновив роботу 27 квітня, бо в Чехії почали послаблювати карантин. Поки гостей пускають лише до відкритих вольєрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Празькому зоопарку новонароджене слоненя вийшло до відвідувачівPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Філіппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: