26.02.2024
Телеканал NTD

Відеозв’язок із батьками допомагає одужувати пацієнтам дитячої лікарні

Відеозв’язок із батьками допомагає одужувати пацієнтам дитячої лікарні

Дев'ятирічний Херемі — пацієнт Національного інституту здоров'я дітей Перу. Він уперше за багато днів бачить маму,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Дев’ятирічний Херемі — пацієнт Національного інституту здоров’я дітей Перу. Він уперше за багато днів бачить маму, але по відеозв’язку. Такі розмови в лікарні почали влаштовувати недавно.

Діти й батьки не можуть зустрітися, бо через карантин відвідування заборонене.

[Фабіола Левано, старша медсестра]:
«Ми раді цим відеодзвінкам, бо діти через ситуацію з коронавірусом не бачаться з батьками. Для них це спосіб поспілкуватися».

Маленькі пацієнти сумують за мамами й татами, а відеодзвінки поліпшують їм настрій.

[пацієнтка]:
«Мамо, я тебе люблю».

Відеодзвінки проводять медсестри, коли в них з’являються перерви в роботі. У цій лікарні лежать діти зі складними захворюваннями. За словами медиків, спілкування з батьками допомагає маленьким пацієнтам швидше одужувати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відеозв’язок із батьками допомагає одужувати пацієнтам дитячої лікарніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: