29.09.2024
Телеканал NTD

Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Кумедні перегони влаштували в Сан-Франциско, що на заході США. Крутими та звивистими вулицями мчать десятки дитячих..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Кумедні перегони влаштували в Сан-Франциско, що на заході США. Крутими та звивистими вулицями мчать десятки дитячих триколісних велосипедів. Але їдуть на них переважно дорослі.

Це не лише змагання, а й конкурс. Багато хто в смішному костюмі. Образ продумують заздалегідь.

Змагання триває дві години. Дистанція — 200 метрів.

[Бред Лайн, учасник змагання]:

«Ми купили в інтернеті кілька триколісних велосипедів і трохи їх удосконалили. І тепер ми чудово проводимо тут час».

[Боні Блек, учасниця змагання]:

«Мені подобається швидкість. Коли їдеш, відчуваєш, що вона набагато більша, ніж здається збоку. Стрімко летіти донизу — це неймовірне відчуття».

Змагання називається «Принеси своє велике колесо». Проводять його вже понад 20 років. Спочатку учасників було небагато, але з кожним роком їх більшає. Приїжджають із різних штатів США. За змаганням завжди спостерігають сотні глядачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: