27.10.2024
Телеканал NTD

Полювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Полювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Особливе видовище підготували для гостей зоопарку в німецькому місті Гельзенкірхен. Тут уже почали святкувати Великдень. Тварин..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Особливе видовище підготували для гостей зоопарку в німецькому місті Гельзенкірхен. Тут уже почали святкувати Великдень. Тварин пригощають яйцями.

Для камчатських бурих ведмедів братів Юрія та Колі зробили яйця з борошна та води. Усередину поклали горіхи та фрукти.

[Бйорн Унгер, доглядач зоопарку]:

«Наші камчатські бурі ведмеді всеїдні. Харчуються тваринною та рослинною їжею. Тому ми дуже гнучко підходимо до вибору начинки. Але від горіхів ведмеді в особливому захваті».

Макаки та карликові мангусти отримали просто варені яйця.

[Яна Перцлмаєр, доглядачка зоопарку]:

«Вони також їх люблять. Для них це щось особливе. Адже продукти тваринного походження завжди смачніші, ніж листя».

Звісно, тварини нічого не знають про Великдень. Але люблять шукати й добувати їжу. Тож ці частування врізноманітнюють життя в зоопарку. Ну а публіці цікавіше спостерігати за звірами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Полювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: