27.11.2024
Телеканал NTD

У Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загиблі

У Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загиблі

У Німеччині потрапив в аварію автобус із пасажирами. Він їхав із Берліна до Цюриха. Повідомляють про..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

У Німеччині потрапив в аварію автобус із пасажирами. Він їхав із Берліна до Цюриха. Повідомляють про п’ятьох загиблих. Понад 50 осіб дістали тілесні ушкодження.

[Олаф Гоппе, представник поліції Лейпцига]:

«Перевізник повідомив, що в автобусі було 53 пасажири та два водії. Я обережний із цифрами. Ми це ще перевірятимемо. Ідеться про людей, і завжди можливо, що однієї чи двох людей насправді там не було. Проте з огляду на те, що понад 50 людей розвезли по різних лікарнях, автобус був дуже повним».

Аварія сталася близько 10 години ранку за місцевим часом біля Лейпцига на жвавій трасі А9, що сполучає Берлін із Мюнхеном. Причини з’ясовують. Відомо, що автобус їхав прямою ділянкою дороги, а потім різко звернув праворуч і завалився на бік.

[Олаф Гоппе, представник поліції Лейпцига]:

«Щодо причин аварії, ми поки що можемо тільки припускати. Немає ознак того, що замішаний інший транспортний засіб».

Подробиць про загиблих поки що не повідомляють.

[Олаф Гоппе, представник поліції Лейпцига]:

«Ця автобусна компанія перевозить найрізноманітніших людей із Берліна до Цюриха, тому там можуть бути люди різного віку. Інших подробиць поки що немає».

Пасажирські автобуси й раніше потрапляли в аварії на трасі А9. П’ять років тому в такому ДТП загинула одна людина.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїВеликі повені на півночі Іраку: є загибліПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівня

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: