28.06.2024
Телеканал NTD

Не можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауні

Не можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауні

Велику лісову пожежу вже кілька днів не можуть приборкати в Перу. Полум'я загрожує місцевій флорі та..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Велику лісову пожежу вже кілька днів не можуть приборкати в Перу. Полум’я загрожує місцевій флорі та фауні у водно-болотних угіддях на заході країни. Жителям регіону також важко дихати через дим.

[Вольтер Сото, мер Нуево-Чимботе]:

«Пожежа завдає величезної шкоди нашій флорі та фауні. Це також спричинює захворювання органів дихання в людей. Було багато диму. Ми гасимо вогонь, але за мить він знову спалахує в різних місцях».

Дістатися до вогнищ пожежникам заважає важкопрохідна та небезпечна місцевість. До гасіння залучили літаки та вертольоти.

[Вольтер Сото, мер Нуево-Чимботе]:

«Вогонь просувається. Наша муніципальна команда працює з командою цивільної оборони та пожежниками вже три дні, але ми не можемо дістатися до мулистої ділянки, бо ризикуємо потонути. Треба, щоби втрутився центральний уряд та міністерство оборони, нам також потрібна участь Конгресу, щоб ми могли дістати допомогу та прискорити роботу».

За даними природоохоронних органів, причину пожежі розслідують.
Коротке посилання на цю сторінку:

Не можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у ЧиліДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в Парижі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: