27.08.2024
Телеканал NTD

Великі повені на півночі Іраку: є загиблі

Великі повені на півночі Іраку: є загиблі

На цих кадрах – розгул стихії в місті Дахук, що на півночі Іраку. Раптові повені викликала..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

На цих кадрах – розгул стихії в місті Дахук, що на півночі Іраку. Раптові повені викликала злива. Вода вирувала в усьому місті, залишивши по собі бруд і сміття в житлових будинках та на підприємствах.

Повідомляють про двох загиблих. За даними іракських медіа, люди опинилися в пастці в автомобілі, і, коли намагалися вибратися, їх знесла течія.

Також пошкоджено десятки будинків.

[житель Дахука]:
«Я був у будинку, і прийшла велика хвиля води. Коли затопило весь перший поверх, ми побігли на другий поверх. Приїхала техніка, і, дякувати Богу, вони нас урятували. У нас ніхто не загинув, лише матеріальні збитки».

Однойменна провінція Дахук, де стоїть місто, розташована в горах. Її губернатор закликав мешканців регіону не виходити з дому без нагальної потреби.
Коротке посилання на цю сторінку:

Великі повені на півночі Іраку: є загибліДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНКонституційна рада Франції скасувала частину пунктів спірного міграційного законуПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судЗакон ухвалили: Велика Британія почне висилати нелегальних емігрантів до Руанди

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: