27.09.2024
Телеканал NTD

Французький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Французький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

У Ріо-де-Жанейро змінив вигляд найпрестижніший готель міста. Його фасад заграв завдяки яскравим вкрапленням і тепер нагадує..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

У Ріо-де-Жанейро змінив вигляд найпрестижніший готель міста. Його фасад заграв завдяки яскравим вкрапленням і тепер нагадує калейдоскоп.

Французький художник Даніель Бюрен пожвавив вигляд готелю, обклеївши вікна вітражною плівкою. Використав жовтий, блакитний, зелений та червоний кольори. Фасад притягує погляд і вдень, і ввечері, коли вже темно.

[Даніель Бюрен, художник]:

«Це дуже помітно, коли люди вмикають світло, заходячи до кімнати. Тож уночі кольори вікон довільно змінюються».

Цей готель найвідоміший у Ріо-де-Жанейро. Тут зупинялися такі знаменитості, як Волт Дісней, Майкл Джексон, принцеса Діана та Лучано Паваротті.

Даніель Бюрен виконує замовлення однієї готельної мережі. Вона розпочала проєкт «Барвиста зупинка», щоб оновити шість своїх готелів у різних країнах. Французький художник уже прикрасив готель у Кейптауні в ПАР. Після Бразилії вирушить до Тоскани та Венеції, а потім на Мальорку до Іспанії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Французький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіВ Італії вимирають газетні кіоскиВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКООсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: