27.10.2024
Телеканал NTD

Старовинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світу

Старовинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світу

У цьому ательє, що в іспанському містечку Альхете, яке біля Мадрида, зберігається шість мільйонів нарядів та..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

У цьому ательє, що в іспанському містечку Альхете, яке біля Мадрида, зберігається шість мільйонів нарядів та всіляких аксесуарів, зокрема капелюхи та протисонцеві окуляри. Усе це реквізит для кіно, телебачення й театру.

Компанія працює з 1856 року. Спочатку це було маленьке сімейне ательє. А тепер воно створює реквізит для голлівудських фільмів та серіалів.

[Марія Ортега, працівниця ательє]:

«Маємо одяг часів античності. Є все: від давньоримського та давньогрецького до сучасного вбрання. Ми охоплюємо всі епохи. А кількість одягу точно не назву, бо асортимент збільшується щодня».

Шевцю Вікторові Санчесу пощастило шити взуття для акторів телесеріалу «Володар перснів: Персні влади».

[Віктор Санчес, швець]:

«Мені було дуже приємно допомагати під час знімання “Перснів влади”, бо я великий шанувальник цієї саги. Там є багато взуття. Спочатку ми навіть не мали верстата. Я кроїв уручну й пишаюся цим».

Кравці також шили одяг для фільму «Снігова спільнота». У ньому йдеться про знамениту авіакатастрофу 1972 року в Андах.

[Алехандро Навас, кравець]:

«Жінки вручну зв’язали всі джемпери, щоб вони відповідали тому часові. Керівник дуже вибагливо поставився до того, як були одягнені люди після авіакатастрофи».

Зараз компанія має представництва у 21 місті, зокрема в Парижі, Лондоні, Берліні, Відні та Мехіко.
Коротке посилання на цю сторінку:

Старовинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс Кук2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: