27.04.2024
Телеканал NTD

В Індонезії через повені та зсуви гинуть люди

В Індонезії через повені та зсуви гинуть люди

Щонайменше 19 людей загинуло в Індонезії внаслідок повеней та зсувів, спричинених кількома днями злив. Ще сімох..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Щонайменше 19 людей загинуло в Індонезії внаслідок повеней та зсувів, спричинених кількома днями злив. Ще сімох людей уважають зниклими безвісти.

Лихо сталося в провінції Західна Суматра. Від негоди потерпає її столиця Паданг та ще вісім регіонів. Особливо південна прибережна зона.

[Абдул Малік, керівник рятувальників]:

«Об’єднана команда рятувальників розширила роботу на 14 постраждалих районів».

Пошкоджено близько 700 житлових будинків, а також десятки мостів, школи та сільськогосподарські угіддя.

У рятувальних роботах бере участь 150 осіб. Їм перешкоджає те, що деякі дороги заблокували зсуви.

Понад 70 тисяч жителів мусило евакуюватися. Спеціальних тимчасових притулків не обладнали, тому люди розміщуються в довколишніх мечетях. Їм надають їжу, воду та ліки. Щойно вода відступить, вони одразу ж повернутися додому.

Однак прогнози синоптиків невтішні — попереду ще кілька днів злив. Очікують нових повеней та зсувів. Сезон дощів в Індонезії почався в січні.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індонезії через повені та зсуви гинуть людиІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у Китаї137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійЗнов маски: у Мілані нічим дихати

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: