27.01.2024
Телеканал NTD

Супервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо Байдена

Супервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо Байдена

Президент Джо Байден і попередній президент Дональд Трамп здобули перемогу на праймериз у так званий Супервівторок...

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Президент Джо Байден і попередній президент Дональд Трамп здобули перемогу на праймериз у так званий Супервівторок. Цього дня первинні партійні вибори проходили одразу в 15 штатах та на одній території.

Так, за результатами Супервівторка Трамп дістав голоси понад 700 делегатів від Республіканської партії. До того ж він перемагав майже в усіх штатах, зокрема в багатих на делегатів Каліфорнії та Техасі.

Водночас його єдина суперниця Ніккі Гейлі дістала всього лише близько 50 голосів. Пізніше вона заявила, що виходить із перегонів.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:

«Ми збираємося перемогти на цих виборах, бо ми не маємо вибору. Якщо ми програємо, ми не матимемо країни. Нам треба діяти… Дуже вам дякую. Ми вас любимо й ми любимо нашу країну».

Тим часом чинний президент Джо Байден теж переміг у всіх штатах на праймериз від Демократичної партії. Він не має серйозних суперників у боротьбі за номінацію. Однак у перегонах за президентське крісло конкурент буде досить поважний.

Згідно з опитуваннями, поки що з невеликим відривом лідирує Трамп.

Водночас йому висунуто низку кримінальних звинувачень, за якими він має постати перед судом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Супервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: