За цими їстівними статуетками відразу зрозуміло, для кого призначені всі ці страви. Скоро вишукані десерти, закуски та основні страви куштуватимуть гості церемонії нагородження найавторитетнішою кінопремією світу.
Для зірок Голлівуду та інших знаменитостей, як завжди, працював не менш зірковий австрійський шеф-кухар Вольфганг Пак. Він відповідає за їжу на Губернаторському балі, де лауреати «Оскара» святкують після церемонії.
Пак каже, що цього року гості матимуть чудовий вибір.
[Вольфганг Пак, шеф-кухар]:
«Це справді унікальна вечірка, тому на шведському столі будуть найрізноманітніші страви. Буде качка по-пекінськи, а також традиційна недільна англійська печеня. Буде ростбіф, йоркширський пудинг, риба з картоплею фрі та англійський трюфель. Будуть також усілякі пасти й ризото, гарганелі зі свіжими креветками».
Зі слів Пака, усі страви шведського столу важко перерахувати.
[Вольфганг Пак, шеф-кухар]:
«У нас буде паелья, каре ягняти, стейк вагю. Кожен знайде щось для себе, не кажучи вже про всіляку рибу, наприклад про свіжого чорного окуня по-веракруськи — одну з моїх улюблених страв. Це буде бенкет».
Усе меню створюють шляхом ретельного планування. У ньому враховують кількість гостей, щоб перевитрата була мінімальною.
[Вольфганг Пак, шеф-кухар]:
«За 30 років ми навчилися визначати, скільки всього нам потрібно. Ми знаємо, скільки треба пасти та яловичини. Але все, що залишиться, не пропаде. Ми відправляємо це бездомним».
Церемонія вручення премії «Оскар» відбудеться в неділю в Лос-Анджелесі.
Коротке посилання на цю сторінку: