28.01.2024
Телеканал NTD

Pet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Pet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Собаки на виставці домашніх тварин у Гонконгу демонструють ідеальний послух. Тут складають іспит на фахового грумера...

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Собаки на виставці домашніх тварин у Гонконгу демонструють ідеальний послух. Тут складають іспит на фахового грумера.

Сьогодні вони стрижуть і роблять зачіски собакам породи бішон-фризе та пуделям. Головна вимога до моделей — щонайменше чотири сантиметри шерсті та два місяці без жодних перукарських послуг.

[Джо Вонг, учасник конкурсу]:

«Гадаю, індустрія догляду за домашніми тваринами має щасливе майбутнє, бо це навичка, яку не можна замінити машиною. Це мають робити люди».

Цікаво, що конкурси проводять не лише для фахівців, але й для аматорів грумінгу. Брати участь може будь-хто. Свої творчі здібності вони показують на іграшкових собаках.

Гонконзьку виставку домашніх тварин проводять 18-й рік поспіль. Цього разу учасників понад 200, а стендів — 650.

На чотириденному ярмарку купити можна все: від органічних продуктів, харчових добавок та іграшок до туристичних страховок, одягу та творів мистецтва для домашніх тварин.

Організатори кажуть, що в Гонконгу живе 550 тисяч домашніх тварин. Здебільшого це коти й собаки.

[Карл Вонг, організатор заходу]:

«Кількість власників собак неухильно зростає, але також щорічно стає вдвічі більше власників котів. Одна з причин у тому, що за котами легше доглядати. У багатьох сім’ях спочатку з’являється один кіт, потім більше, бо коти не займають багато місця».

Примітно, що кожен відвідувач може привести на ярмарок одну тварину. Собаки та коти повинні бути щепленими й на повідці або в спеціальних візках чи сумках. На територію об’єкта не допускають лише домашніх птахів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Pet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропорту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: