27.01.2024
Телеканал NTD

В Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

В Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

В іспанській Валенсії вогонь повністю охопив 14-поверхівку в престижному районі Кампанар, що на північ від центру..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

В іспанській Валенсії вогонь повністю охопив 14-поверхівку в престижному районі Кампанар, що на північ від центру міста. Полум’я перекинулося й на сусідні будинки.

У гасінні брало участь більш як 20 пожежних бригад.

[Наталія, жителька згорілого будинку]:

«Моя мама й свекруха — їм 80 і 83 роки — живуть тут і, на щастя, побачивши дим і вогонь, вони пішли. Жодної пожежної сигналізації не було, узагалі».

Рятувальники повідомляють, що загинуло щонайменше чотири людини. Ще 16 постраждало. Серед них шестеро пожежників та маленька дитина. Ще 19-х осіб уважають зниклими безвісти.

[місцева жителька]:

«Це приголомшує. Нема слів. Сумно, дуже сумно».

Поруч організували польовий шпиталь.

Як повідомляють, пожежа почалася на четвертому поверсі. Зі слів очевидців, вогонь охопив увесь будинок лише за 10 хвилин. Причина займання поки що невідома, однак є припущення, що швидкому поширенню полум’я сприяло легкозаймисте поліуретанове облицювання.

[місцевий житель]:

«Ми дуже хвилюємося. І ми чудово розуміємо ризики. Таке може статися з будь-ким. Ми маємо бути готовими».

За даними місцевих медіа, у будинку було коло 140 квартир і жило 450 осіб.

Пожежу гасили з вечора до ранку. Зрештою від будівлі залишився сам лише каркас.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроЯпонія втратила титул третьої за величиною економіки світуСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниФранцузькі фермери спробували заблокувати гуртовий ринок у ПарижіПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшли

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: