27.01.2024
Телеканал NTD

Індійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміями

Індійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміями

Протести індійських фермерів стають дедалі запеклішими. Влада всіляко намагається розігнати аграріїв. Наприклад, розпорошує на них сльозогінний..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Протести індійських фермерів стають дедалі запеклішими. Влада всіляко намагається розігнати аграріїв. Наприклад, розпорошує на них сльозогінний газ із дронів.

Утім, фермери виявилися винахідливими. Вони збивають поліційні дрони повітряними зміями, метальним знаряддям та з ракетниць.

[Манджит Сінгх, фермер]:

«Я запускаю повітряних зміїв, щоб заважати дронам та їх збивати. Дрони скидають на фермерів снаряди зі сльозогінним газом. А ми привезли із сіл повітряних зміїв».

Люди постійно вигадують нові способи протидії. Приміром, накривають балони зі сльозогінним газом мокрими мішками. А дим розсіюють за допомогою води та повітродувок.

[Ранджит Сінгх, фермер]:

«Як бачите, ми тут мирно стоїмо, а на нас скидають снаряди зі сльозогінним газом. Через це нашим дітям ріже очі».

Минулого тижня тисячі фермерів вступали в запеклі сутички із силами безпеки приблизно за двісті кілометрів на північ від Делі. Тоді поліція перекрила дорогу на столицю, куди аграрії рухалися, щоб вимагати від уряду підвищити ціни на їхню продукцію.

У середу цього тижня уряд їм запропонував узяти участь у п’ятому раунді переговорів.

Але фермери відновили сутички після того, як один протестувальник загинув.

Аграрії за допомогою важкої техніки звели барикади на кордоні штатів Пенджаб та Гар’яна, перекривши основне шосе.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореСвітові ціни на какао б’ють рекордиМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїГонконг посилив закон про нацбезпекуПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-Дамом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: