27.04.2024
Телеканал NTD

Найбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирами

Найбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирами

Найбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» здійснює перший рейс із пасажирами островами Карибського моря. Зараз..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Найбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» здійснює перший рейс із пасажирами островами Карибського моря. Зараз судно пришвартувалося в Махауалі, що в мексиканському штаті Кінтана-Роо.

На лайнері з 20 палубами поміщається 7600 пасажирів та екіпаж із 2350 осіб. Його довжина — 365 метрів. У розпорядженні пасажирів басейни, водні гірки та аквапарк.

[Джаспріт Каур, туристка з Лос-Анджелеса]:

«Враження від подорожі на лайнері чудові. Їжа, обслуговування, інтер’єр — усе чудово. Це перевершило наші очікування. Дуже приємно».

Під час зупинки пасажири можуть прогулятися прибережним селищем. Тут їх уже зустрічають маріачі та вуличні танцюристи.

[Тіту Монтейру, працівник порту]:

«Це честь для Махауаля, для порту та для всіх нас, хто працює тут, у Коста-Маї. Почесно вперше приймати його в Мексиці. Атмосфера чудова, люди щасливі. Вони дуже раді побачити “Ікону морів”».

Пізніше лайнер вирушить на острів Косумель.

Корабель збудували для однієї американської круїзної компанії. У перший рейс він вирушив із Маямі, що в США, 27 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: