27.03.2024
Телеканал NTD

Знаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центром

Знаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центром

Новий ресторанний СПА-комплекс відкрився в самому серці токійського ринку «Тойосу». Він має зробити знамените місце продажу..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Новий ресторанний СПА-комплекс відкрився в самому серці токійського ринку «Тойосу». Він має зробити знамените місце продажу морепродуктів ще більш жвавим.

Комплекс містить близько 70 ресторанів. У багатьох пропонують свіжі морепродукти, які надходять безпосередньо із сусіднього ринку.

А тематичний комплекс гарячих джерел та СПА-центр сподівається щороку приймати 2,6 мільйона відвідувачів.

Спочатку об’єкт планували відкрити у 2018 році одночасно з переїздом рибного ринку з центру Токіо. Однак процес відклали через пандемію та інші проблеми.

«Тойосу» прийшов на зміну знаменитому ринку «Цукідзі». Тут чистіше, і ліпші умови праці. Приміром, усередині є кондиціонер. Але бракує шуму й метушні попереднього ринку, бо туристів до гуртової будівлі не пускають.

Письменник та історик Кеко Фукуті документує історію рибного ринку. Вона нетерпляче чекає можливості покуштувати унікальний бургер із тунцем, інгредієнти якого надходять безпосередньо від продавця з ринку.

[Кеко Фукуті, відвідувачка ринку]:

«Це мекка суші, але тут є ще один унікальний ресторан, де гуртовики продають гамбургери з тунця. Мені це цікаво».

Перенести ринок планували ще 2016 року. Але тривалий час відкладали через побоювання, що прибережні води та земля тут забруднені шкідливими речовинами. Потім уряд Токіо погодив очищення території з відкачуванням ґрунтових вод.

Тепер рибу й морепродукти, які сюди надходять, також перевіряють на безпеку і якість.

[Ясухіро Ямадзакі, гуртовий продавець]:

«Я вважаю, що риба з Фукусіми найбезпечніша, бо ми перевіряємо всю рибу, яка звідти: від маленької до великої, одну за одною. Ми уважно її розглядаємо».

Продавці надіються, що ресторанний СПА-центр привабить на ринок більше відвідувачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарство

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: