27.11.2024
Телеканал NTD

В Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвіна

В Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвіна

В Антарктиці чилійські армійці помітили білого субантарктичного пінгвіна. Таке явище серед цих птахів трапляється рідко. Ветеринари..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

В Антарктиці чилійські армійці помітили білого субантарктичного пінгвіна. Таке явище серед цих птахів трапляється рідко. Ветеринари кажуть, що в пінгвіна лейкізм.

[Дієго Пеналос, ветеринар]:

«Це тварина з лейкізмом. Хоча пігментація є, але не на всьому оперенні. Таке буває в різних видів, зокрема в жирафів та деяких котячих».

Лейкізм відрізняється від альбінізму. У першому випадку пігментація райдужної оболонки очей зберігається, а в другому — її немає. Але в кожному разі такі птахи й тварини частіше стають здобиччю хижаків.

Білого пінгвіна помітили на військовій базі, що на Чилійській антарктичній території.

Субантарктичний пінгвін найбільший після імператорського та королівського. Самці виростають до 90 сантиметрів і важать 9 кілограмів. Самки трохи менші. Цей вид плаває швидше за всіх пінгвінів, розганяючись до 36 кілометрів за годину. Пірнати може на глибину 200 метрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвінаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: