27.12.2024
Телеканал NTD

У Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового дому

У Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового дому

Жителі Сьюдад-Хуареса, що на півночі Мексики, прощаються із жирафом Беніто з місцевого зоопарку. На вимогу активістів..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Жителі Сьюдад-Хуареса, що на півночі Мексики, прощаються із жирафом Беніто з місцевого зоопарку. На вимогу активістів його переводять до сафарі-парку в Пуеблі.

Захисники природи вважають, що клімат у Сьюдад-Хуаресі не підходить для африканської тварини. Улітку тут дуже спекотно, а взимку дуже холодно. До того ж жирафа розмістили в невеликому вольєрі, де він жив сам із травня минулого року.

У сафарі-парку в Пуеблі все інакше. Там Беніто житиме в умовах, наближених до природних. До того ж йому складуть компанію інші жирафи.

[Френк Камачо, директор сафарі-парку в Пуеблі]:

«Важливо, щоби Беніто був у сприятливих умовах — там, де контрольована температура та є вся необхідна їжа. Тут важко забезпечити такі умови. Тому агентство з охорони довкілля вирішило відправити його до іншого місця».

Жирафу доведеться проїхати майже 2000 кілометрів. Дорога триватиме коло 50 годин. Для тварини підготували контейнер заввишки п’ять метрів. Під час подорожі Беніто годуватимуть і напуватимуть. Вантажівку з контейнером супроводжуватимуть автомобілі національної гвардії.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: