27.09.2024
Телеканал NTD

Як панди граються на снігу в зоопарку у Бельгії

Як панди граються на снігу в зоопарку у Бельгії

Снігопади в Бельгії комусь завдали клопоту, а для панд-близнюків зоопарку «Пайрі Дайза» це несподівана розвага. Бао..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Снігопади в Бельгії комусь завдали клопоту, а для панд-близнюків зоопарку «Пайрі Дайза» це несподівана розвага. Бао Ді та Бао Мей залюбки граються на снігу. У їхньому природному середовищі така погода не рідкість.

Сніг не налякав і тигрів. Білим ведмедям до холоду теж не звикати. А канадські вовки просто насолоджуються морозною погодою. Чудово почуваються й ангорські кози.

У зоопарку — 7500 мешканців. Багато хто зараз уважає за краще залишатися в теплих закритих вольєрах. Але цікавість часом бере верх.

[Клер Гліссан, працівниця зоопарку]:

«Наприклад, саймірі — білячі мавпи. Їм цікаво відкрити для себе цю нову речовину: відчути запах, розглянути колір і, можливо, відчути холод на кінчику носа. Сніг для тварин — це швидкоплинна втіха».

Зоопарк «Пайрі Дайза» розташований на території колишнього абатства. Тож гості можуть милуватися не лише тваринами, а й архітектурою старовинних відновлених будівель.

Синоптики обіцяють, що найближчими днями в Бельгії буде невеликий сніг та утримається мінусова температура.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: