28.04.2024
Телеканал NTD

Губернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда Трампа

Губернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда Трампа

Губернатор Флориди Рон Десантіс, якого вважали найсильнішим суперником Дональда Трампа в боротьбі за президентську посаду серед..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Губернатор Флориди Рон Десантіс, якого вважали найсильнішим суперником Дональда Трампа в боротьбі за президентську посаду серед республіканців, вибув із перегонів.

[Рон Десантіс, губернатор штату Флорида]:

«Сьогодні я припиняю свою кампанію».

Для кандидата в президенти це досить раннє сходження з дистанції. І це показує, що Трамп, як і раніше, має у своїй партії неабияку популярність.

[Рон Десантіс, губернатор штату Флорида]:

«Якби я міг щось зробити для досягнення сприятливого результату — більше виступів, більше інтерв’ю — я би це зробив. Але я не можу просити наших прихильників добровільно присвячувати свій час і жертвувати свої ресурси, якщо ми не маємо чіткого шляху до перемоги».

Десантіс підтримав Трампа й розкритикував іншого кандидата — Ніккі Гейлі, яка й далі конкурує із 45-м президентом США.

[Рон Десантіс, губернатор штату Флорида]:

«Очевидно, більшість первинних виборців-республіканців хочуть дати Дональдові Трампу ще один шанс. Я підписав обіцянку підтримати кандидата від республіканської партії, і я виконаю цю обіцянку. Я підтримую його, бо ми не можемо повернутися назад до старої республіканської гвардії минулих років, до переробленого на новий лад корпоративізму, який представляє Ніккі Гейлі».

На початку минулого року Десантіс очолив кілька опитувань громадської думки, випередивши Трампа. Але підтримка губернатора Флориди останніми кількома місяцями знижувалася через помилкову стратегію передвиборчої кампанії та невпевненість у спілкуванні з виборцями.

Деякі також казали, що він занадто довго чекав, щоб вступити в перегони, і зробив це лише в травні, більш як через шість місяців після початку виборчої кампанії Трампа.

Водночас Ніккі Гейлі стала фаворитом серед поміркованих республіканців у міру консолідації їх кількості.
Коротке посилання на цю сторінку:

Губернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда ТрампаУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампанії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: