27.12.2024
Телеканал NTD

Samsung показала смартфони преміумкласу зі штучним інтелектом

Samsung показала смартфони преміумкласу зі штучним інтелектом

Компанія Samsung Electronics показала свої новітні смартфони преміумкласу. Їх оснащено багатьма функціями штучного інтелекту. Samsung свої..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Компанія Samsung Electronics показала свої новітні смартфони преміумкласу. Їх оснащено багатьма функціями штучного інтелекту.

Samsung свої преміальні моделі Galaxy S24 оснастила двостороннім голосовим перекладом у режимі реального часу під час телефонної розмови різними мовами. У компанії кажуть, що це перший смартфон із такою функцією.

Вона доступна для 13 мов. До того ж генеративний штучний інтелект постійно вдосконалюватиме якість перекладу.

Також нові смартфони пропонують функцію пошуку за допомогою ШІ. Тобто можна обвести будь-яку частину зображення на екрані, після чого збіги буде знайдено в Google.

У новому Galaxy S24 використовуватиметься технологія генеративного штучного інтелекту Gemini Nano. Зокрема, технологія Gemini Pro та Imagen 2 для перетворення тексту на зображення через хмару.

Також можна буде перекладати голосові записи та редагувати фото та відео, заповнюючи за допомогою ШІ відсутнє тло або кадри.

[Боб О’Доннелл, аналітик у галузі технологій]:

«Усі говорять про генеративний штучний інтелект, і Samsung справді почав його пропонувати. Деякі речі людям здадуться дуже цікавими. Наприклад, Circle to Search, розробка Google, першою з’явиться на цих телефонах Samsung. А ще — безпосередній переклад дзвінка або обміну текстовими повідомленнями. Це своєрідні науково-фантастичні футуристичні речі».

Водночас такі функції буде завантажено на пристрій кожного користувача, і для їх роботи під’єднуватися до хмари не потрібно. Як кажуть у компанії, це поліпшить захист приватної інформації.

Лише 5 % смартфонів, випущених у 2024 році, буде оснащено штучним інтелектом. Але, як очікують, 2027 року це число зросте до 45 %.

Серія Galaxy S24 надійде в продаж 31 січня. Вартість різних моделей коливатиметься від 800 до 1300 доларів США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Samsung показала смартфони преміумкласу зі штучним інтелектомНові протези дають змогу відчувати температуру предметівБерезень 2024 став найспекотнішим в історіїДослідження: собаки розуміють більше, ніж ми думалиЗ олії — біопальне: новий завод у ДубаїЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєНайдавніші в Південній Америці наскельні малюнки знайшли в аргентинській ПатагоніїНовинки мобільних технологій показали на Mobile World Congress

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: