27.09.2024
Телеканал NTD

Кнопки для смартфонів та інтелектуальне дзеркало: новинки CES-2024

Кнопки для смартфонів та інтелектуальне дзеркало: новинки CES-2024

На виставці споживчої електроніки CES у Лас-Вегасі показують новинки в різних галузях. Виробники цього аксесуара надіються..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

На виставці споживчої електроніки CES у Лас-Вегасі показують новинки в різних галузях.

Виробники цього аксесуара надіються зіграти на ностальгії. Це кнопки, які додаються до телефона із сенсорним екраном.

Британський стартап орієнтований на покупців, які хочуть виділитися, або на тих, хто сумує за давніми добрими кнопковими телефонами.

Компанії лише рік. Але її засновники не новачки в технологіях і працювали у відомих брендах.

[Джонатан Янг, співзасновник британського стартапу]:

«Ми очікували на CES фурору. І так і сталося, бо це фантастичний гаджет».

Аксесуар випускають у двох кольорах. Коштує він коло 200 доларів.

А ці черевики дають змогу ходити втричі швидше. Їх розробили спеціально для працівників складів. Взуття легке та має поліпшену амортизацію. Воно також оснащене штучним інтелектом і підлаштовується під користувача, визначаючи довжину кроку та швидкість його ходьби.

[Сюаньцзе Чжан, засновник компанії ― розробника черевиків]:

«Вони аналізують усю інформацію і можуть за мілісекунди зрозуміти, яким буде ваш наступний крок».

Це дзеркало може дати пораду щодо психічного здоров’я. Його створила французька компанія. Воно дає персоналізовані рекомендації та висловлює враження, що спираються на психічний стан користувача.

Гаджет оснащено генеративним штучним інтелектом для спілкування та коучингу. Він також уміє аналізувати жести та міміку, щоб визначати настрій людини й відповідно до нього проводити сеанси світлотерапії та персоналізовані вправи на усвідомленість, що автоматично генеруються.

[Хуонг ле Дьє, представник компанії ― розробника дзеркала]:

«З огляду на те, що ви розповідаєте, дзеркало запропонує вам поради. Тож якщо ви відчуваєте стрес, воно порекомендує вам розслаблювальну медитацію».

Інтелектуальне дзеркало також може проаналізувати шкіру, використовуючи великий набір даних, а потім оцінити її на основі восьми індексів.

Щорічна виставка технологій CES у Лас-Вегасі відкрилася 9 січня. Більш як 1200 стартапів показують свої новинки на площі у 230 тисяч квадратних метрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кнопки для смартфонів та інтелектуальне дзеркало: новинки CES-2024«Скелет панди»: новий вид незвичайної морської істоти відкрили в ЯпоніїПонад 100 нових видів морських істот виявили в океані біля берегів ЧиліВосьминоги допомогли у створенні потужних присосківЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківБезпілотний вертоліт НАСА на Марсі визнано неробочимУ Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати ракБерезень 2024 став найспекотнішим в історіїАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та Марса

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: