27.11.2024
Телеканал NTD

CES-2024: інтелектуальні фени, телевізори та маски для обличчя

CES-2024: інтелектуальні фени, телевізори та маски для обличчя

Виставка CES у Лас-Вегасі почалася з битви смарттелевізорів. І LG, і Samsung показали прозорі пристрої. Проте,..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Виставка CES у Лас-Вегасі почалася з битви смарттелевізорів. І LG, і Samsung показали прозорі пристрої. Проте, на думку критиків, перемогла компанія LG, яка продемонструвала «перший у світі» бездротовий прозорий OLED-телевізор.

Узагалі на виставці було безліч гаджетів на основі мобільних та сумісних зі штучним інтелектом чипів. Наприклад, цей від компанії Hollo AI.

Він дає змогу за лічені хвилини створити власного цифрового двійника, використовуючи ШІ.

Усе, що потрібно, це селфі та голосові нотатки в додатку для телефона.

Ще один інтелектуальний гаджет — маска для обличчя, яка допоможе зберегти приватність важливого дзвінка.

Нова «безшумна маска» Skyted використовує аерокосмічну технологію для поглинання звуку, забезпечуючи тихі та конфіденційні дзвінки та онлайн-зустрічі.

Косметичний бренд L’Oreal продемонстрував на виставці нові технології, вбудовані в його новий фен.

AirLight Pro поєднує інфрачервоне світло з повітрям для швидшого сушіння волосся й споживає на 30 % менше енергії проти звичайних фенів.

Японський стартап Holotch показав програму, яка дає користувачам змогу створювати реалістичну голограму за допомогою iPhone Pro.

На CES також показали найновіші високотехнологічні кухонні гаджети, зокрема роботизовані ресторани, пристрої для домашнього копчення та барбекю зі штучним інтелектом.

А цей пристрій для змішування коктейлів, під назвою The Premier, позбавить бармена необхідності запам’ятовувати рецепти. У його пам’ять уже закладено близько 60 напоїв.

CES або виставка споживчої електроніки проходить у Лас-Вегасі щорічно на початку січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

CES-2024: інтелектуальні фени, телевізори та маски для обличчяЕкспрес-тести із жуйок планують виробляти в ШотландіїВосьминоги допомогли у створенні потужних присосківЯрмарок роботів проходить у данському місті ОденсеНауковці підтвердили, що виявили новий вид давніх іхтіозаврівЗ олії — біопальне: новий завод у ДубаїУ Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати ракМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаДо нас летить одна з найяскравіших відомих кометНові протези дають змогу відчувати температуру предметів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: