26.04.2024
Телеканал NTD

Знаменитий бельгійський парк Міні-Європа знову відкрився

Знаменитий бельгійський парк Міні-Європа знову відкрився

Знаменитий парк Міні-Європа в Брюсселі знову приймає гостей. Щоправда, приїжджають сюди поки лише бельгійці, та й..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Знаменитий парк Міні-Європа в Брюсселі знову приймає гостей. Щоправда, приїжджають сюди поки лише бельгійці, та й тих небагато. Квитки тепер треба бронювати онлайн.

[відвідувач парку]:
«Я побачив по телебаченню, що Міні-Європа відкривається, тому не вагаючись купив в інтернеті квитки. Ми дуже раді бути тут, до того ж сьогодні така гарна погода».

У парку з’явилися нові персонажі. Поруч із Біг-Беном розташувався мініатюрний Борис Джонсон, який символічно виводить Велику Британію з Євросоюзу.

[Тьєррі Міус, директор парку Міні-Європа]:
«Ми також не оминули проблеми коронавірусу, тож зробили кілька нагадувань про соціальне дистанціювання. У Бельгії півтора метра — це три ящики з пивом. У Нідерландах — велосипед-тандем. Між заднім і переднім сидіннями відстань півтора метра».

Парк Міні-Європа працює вже понад 30 років. Торік його відвідало майже півмільйона людей. У нинішньому очікують утричі менше гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знаменитий бельгійський парк Міні-Європа знову відкривсяПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Як нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіВ Італії вимирають газетні кіоски

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: