26.02.2024
Телеканал NTD

«Вам потрібен Бах»: органіст дає вуличні концерти в Берліні

«Вам потрібен Бах»: органіст дає вуличні концерти в Берліні

«Усе, що вам потрібно — це Бах». Таке гасло американського органіста Кемерона Карпентера. І, оскільки зараз..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

«Усе, що вам потрібно — це Бах». Таке гасло американського органіста Кемерона Карпентера. І, оскільки зараз концертні зали закриті, він вирішив виступати прямо на вулицях Берліна, де живе ось уже 10 років. Музичне обладнання перевозить на вантажівці.

Кемерон грає біля будинків для людей похилого віку. Він уважає, що стареньким бути в самоізоляції найважче.

[Кемерон Карпентер, органіст]:
«Одне із завдань мистецтва — допомагати в такі часи. Бачу в музиці саме такий ефект і сподіваюся, що іншим вона теж допоможе».

Кемерон любить Берлін і вважає, що зараз настав час відплатити його жителям добром.

[Кемерон Карпентер, органіст]:

«Дуже приємно грати для людей, які, можливо, не можуть повною мірою брати участь у культурному житті через свій фізичний стан або з інших причин».

Музикант хоче провести 30 концертів за чотири дні. Каже, що проект не потребує великих витрат, а люди дуже радіють виступам. Кемерон також шкодує, що ідея влаштовувати вуличні концерти виникла лише під час карантину, а не раніше.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Вам потрібен Бах»: органіст дає вуличні концерти в БерлініМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівПрогулянка найромантичнішим садом світуРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: