29.07.2024
Телеканал NTD

Нігерійські медики співають і танцюють для пацієнтів із COVID-19

Нігерійські медики співають і танцюють для пацієнтів із COVID-19

Нігерійські медики співають і танцюють біля тимчасового центру лікування хворих на коронавірус у Лагосі. Вони надіються,..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Нігерійські медики співають і танцюють біля тимчасового центру лікування хворих на коронавірус у Лагосі. Вони надіються, що музика допоможе пацієнтам швидше одужати.

[Пітер Олувадаре, музикант]:
«Дуже приємно побачитися з пацієнтами та медиками. Музика допомагає відновити сили. Вона терапевтична. Можливість зіграти тут — для мене велика честь».

Такі концерти проходять біля центрів лікування щотижня. Фахівці вважають, що хворим потрібні не лише ліки, а й духовна їжа.

Торік у Лагосі розпочали проект Art4life, який став частиною системи охорони здоров’я. У межах програми пацієнтів ознайомлюють із музикою, живописом та поезією.

Епідемія попри карантинні заходи мало змінила життя нігерійців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійські медики співають і танцюють для пацієнтів із COVID-19З контейнерів для лінз в Австралії роблять будматеріалДослідження: у приміщеннях повітря часто брудніше, ніж зовніІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»У Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуФранцузька компанія подарувала Австралії землю під національний парк

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: