25.12.2024
Телеканал NTD

Ліки проти нудьги: швейцарська скрипалька грає для стареньких

Ліки проти нудьги: швейцарська скрипалька грає для стареньких

Ніжна мелодія лине садом біля будинку для людей похилого віку в Цюриху. Скрипалька Дебора Вонвіллер грає..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Ніжна мелодія лине садом біля будинку для людей похилого віку в Цюриху. Скрипалька Дебора Вонвіллер грає на галявинці, відмежованій від слухачів стрічкою.

[Дебора Вонвіллер, скрипалька]:
«Це не моя ідея. Її підказала жінка з будинку для людей похилого віку у Вінтертурі. Я працюю там волонтером. Вона сказала, що приємно би було послухати музику».

Тоді дівчина вирішила провести концерт прямо на вулиці. У Швейцарії карантинні обмеження вже послаблюють, але для стареньких вони ще діють.

[мешканка будинку для людей похилого віку]:
«Чудово, так зворушливо! І насправді я трохи поплакала. Дуже приємно й незвично».

[мешканка будинку для людей похилого віку]:
«Хороша атмосфера: музика й сонце. Чудово, мені сподобалося».

Усім мешканцям цього закладу за 65 років. Вони вже давно нікуди не виходять. Керівництво організовує для них усілякі концерти, щоби ті не нудьгували.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ліки проти нудьги: швейцарська скрипалька грає для старенькихФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїПінболом захоплюється дедалі більше молодіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в Амстердамі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: