25.12.2024
Телеканал NTD

Тиша в Мумбаї привабила тисячі рожевих фламінго

Тиша в Мумбаї привабила тисячі рожевих фламінго

Уже кілька тижнів Мумбай наче завмер. На вулицях немає людей і мало машин. Чисте повітря й..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Уже кілька тижнів Мумбай наче завмер. На вулицях немає людей і мало машин. Чисте повітря й довколишній спокій привабили на міське озеро тисячі фламінго.

Рожеві птахи прилітають сюди в пошуках їжі. Вони гуляють мілководдям чи просто відпочивають.

Фламінго повертаються до Мумбая щороку, але аж так багато тут їх не бачили давно. Зазвичай ці перелітні птахи з’являються на півдні й заході Індії в грудні.

Рожеві фламінго селяться великими колоніями на березі невеликих водойм і лагун. В одній колонії може бути кілька сотень тисяч пернатих.

Фламінго можуть жити біля солоних і лужних водойм, а також на високогірних озерах. Вони витримують навіть дуже несприятливі природні умови.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тиша в Мумбаї привабила тисячі рожевих фламінгоПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюПрогулянка найромантичнішим садом світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: