20.12.2024
Телеканал NTD

Плюшеві панди — нова тактика соцдистанціювання в ресторані Бангкока

Плюшеві панди — нова тактика соцдистанціювання в ресторані Бангкока

У цьому в'єтнамському ресторані в Бангкоку тепер можна поїсти в товаристві плюшевих панд. Іграшки допомагають гостям..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

У цьому в’єтнамському ресторані в Бангкоку тепер можна поїсти в товаристві плюшевих панд. Іграшки допомагають гостям сідати на безпечній відстані один від одного. За правилами клієнти мають займати місця так, щоб навпроти нікого не було.

[Сіріпорн Ассавакарінт, гостя ресторану]:
«Це чудово. Увійшовши сюди, я можу зрозуміти, куди сісти, щоб зберегти дистанцію. Тут це набагато легше збагнути, ніж в інших ресторанах, де люди постійно плутаються й зрештою сідають дуже близько один до одного».

Іграшкові панди також підіймають гостям настрій.

[Савіт Чайпхуек, гість ресторану]:
«Це чудово. Поруч з іграшковим ведмедем мені не так самотньо їсти. А ця прозора перегородка допомагає почуватися в безпеці».

У Таїланді виявили понад 3000 хворих на коронавірус, але з 9 травня щодня підтверджують до шести випадків зараження. Однак влада рекомендує й далі носити маски й дотримуватися соцдистанціювання.
Коротке посилання на цю сторінку:

Плюшеві панди — нова тактика соцдистанціювання в ресторані БангкокаБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: