27.02.2024
Телеканал NTD

«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen Yun

«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen Yun

27 грудня завершилися три перші вистави Shen Yun Performing Arts у концертному залі Jones Hall у..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

27 грудня завершилися три перші вистави Shen Yun Performing Arts у концертному залі Jones Hall у Г’юстоні, штат Техас.

[Брук Ешлінд, професійна танцівниця]:

«Мені дуже сподобалося. Я люблю гарне технічне виконання. Мені також подобається, скільки в шоу духовної складової. Усе дуже елегантно й відрізняється від багатьох сучасних постановок. Тож це справді чудово».

Професійна танцівниця і модель Брук Ешлінд каже, що в танцюристів Shen Yun — «одна з найкращих технік», яку вона бачила. Називає її «найкращою з найкращих».

[Брук Ешлінд, професійна танцівниця]:

«Я дуже надихнулася ідеєю, що треба стати кращою людиною. І знову повертаюся до моралі. Мені дуже сподобалося, як сильно вони підкреслювали доброту, готовність допомогти ближньому, як вони приносили людяність у повсякденне життя. І було дуже приємно побачити це під час Різдва».

[Дженнілін Мертен, кінорежисер]:

«Я думаю, що шоу було чудовим. Воно було дуже атлетичним, але водночас мотиваційним і дуже ліричним. Мені сподобалися танці та акробатика. Але також історія, їхнє послання. Послання про доброту та турботу. А також те, наскільки важливою є історія. Знаєте, навіщо ми розповідаємо історії? Щоб зрозуміти, хто ми такі й що хороше є у світі».

Місія Shen Yun Performing Arts — відродження традиційної китайської культури, що була до комунізму. Shen Yun перекладається як «Краса танцю божественних істот».

Продюсер удостоєного нагород документального фільму каже, що їй сподобалося те, як у різних номерах зображали різні епохи, стилі та почуття.

За її словами, «почуття відродження культури було дуже щирим і сильним».

[Дженнілін Мертен, кінорежисер]:

«Ми не лише дізналися про китайську культуру, а й відчули, що стали її частиною, відвідавши це шоу. Ви знаєте, що ми беремо участь у збереженні цієї історії й збираємо її воєдино».

[Джатін Верма, директор з розроблення програмного забезпечення в Oracle]:

«Для мене, вихідця з іншої культури, який сьогодні сюди приїхав, це було щось нове. Я дізнався про історію однієї культури, дізнався, що те, що ви бачите на екрані, і те, що ви бачите в шоу, це різні речі. Тож для мене це було справді інформативно, пізнавально, а також умиротворювально».

[Дженнілін Мертен, кінорежисер]:

«Я відчувала дуже гарний настрій після концерту. І просто відчуття того, що люди об’єдналися, щоб зробити щось прекрасне. І що краса сама собою — важлива мета. Думаю, що ще одна річ — це відчуття добра у світі. Мені здається, ми стали такими роз’єднаними. І це шоу стало чудовим нагадуванням про те, що треба краще ставитися одне до одного».

[Джатін Верма, директор з розроблення програмного забезпечення в Oracle]:

«Це було дуже енергійно. Я б обов’язково повернувся й подивився шоу знову».

[Брук Ешлінд, професійна танцівниця]:

«Це було дуже чудово. Я відчуваю в собі натхнення і прагнення стати кращою».

Коротке посилання на цю сторінку:

«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у Китаї137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівІзраїль завдав ударів по об’єктах в Ірані«Відновлення правосуддя для України»: 44 країни в Гаазі підтримали створення трибуналу для РосіїПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиВеликі повені на півночі Іраку: є загибліМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: