28.05.2024
Телеканал NTD

Як морські леви та чайки протестували в Чилі разом із рибалками

Як морські леви та чайки протестували в Чилі разом із рибалками

Ці морські леви вийшли з моря на берег чилійського міста Вальпараїсо не просто на прогулянку. Вони..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Ці морські леви вийшли з моря на берег чилійського міста Вальпараїсо не просто на прогулянку. Вони опинилися в самому центрі затятого страйку рибалок, на розгін якого направили поліцію.

Тварини спокійно стоять біля поліційних автомобілів. Щоправда, на чиєму вони боці, з’ясувати так і не вдалося.

Під час сутичок до машин поліції також підлетіла ціла зграя чайок.

З’ясувати, кого підтримують пернаті, теж не вдалося. Найімовірніше, їх більше привабили рибні голови, які на капоти машин, можливо, кинули протестувальники.

Рибалки вийшли на протест, вимагаючи від уряду Чилі компенсацій. Вони незадоволені забороною на вилов хека. Кажуть, що це рішення ставить під загрозу їхній бізнес.

Рибалки протестують у країні не вперше. Кілька років тому вони вимагали в уряду компенсацій через великий вміст токсинів у морській воді, що значно зменшило їхній улов.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як морські леви та чайки протестували в Чилі разом із рибалкамиВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиУ Калькутті відкрилася перша в Індії підводна лінія метроФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїАфіни накрила пилова буря із СахариТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в Йорданії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: