27.03.2024
Телеканал NTD

У Таїланді почалися масштабні повені

У Таїланді почалися масштабні повені

Масштабні повені почались у Таїланді. Як повідомляють місцеві медіа, перед цим кілька днів йшли зливи. Потерпають..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Масштабні повені почались у Таїланді. Як повідомляють місцеві медіа, перед цим кілька днів йшли зливи. Потерпають південні регіони країни.

У провінції Наратхіват річки вийшли з берегів і затопили дороги. Деякими з них тепер не можна проїхати.

Про загиблих повідомлень немає, але в скрутному становищі опинилися тисячі домогосподарств. Місцевим жителям влада порадила перемістити майно на пагорби.

Від повеней також постраждали три медичні заклади Наратхівату. Проте згодом вони відновили роботу.

Уряд Таїланду розпорядився, щоб армія та міністерство охорони здоров’я надали допомогу постраждалим.

Водночас департамент із запобігання та пом’якшення наслідків стихійних лих країни разом із місцевою владою працює над тим, щоб якнайшвидше осушити затоплені райони.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Таїланді почалися масштабні повеніФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у ЧиліПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: