08.01.2024
Телеканал NTD

Австралійці святкують Різдво на пляжі, попри поганий прогноз погоди

Австралійці святкують Різдво на пляжі, попри поганий прогноз погоди

Поганий прогноз погоди не завадив людям святкувати Різдво на знаменитому пляжі Бонді-Біч у Сіднеї. Синоптики обіцяють..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Поганий прогноз погоди не завадив людям святкувати Різдво на знаменитому пляжі Бонді-Біч у Сіднеї. Синоптики обіцяють грози та сильний поривчастий вітер. Але поки що стоїть спека, тому людей тягне до моря.

[туристка з Ірландії]:

«Треба провести час із сім’єю. Це чудовий час, щоби побути разом. У такому божевільному світі добре бути поруч із рідними».

[турист з Англії]:

«Це просто дивовижно. Подарунків немає, але зі мною чудові друзі, і ми веселимося».

На пляжі чергують рятувальники-волонтери.

[рятувальник-волонтер]:

«Це дуже напружений час. Ми думали, що буде небагатолюдно, але видався чудовий день, і відвідувачів зібралося чимало. Тож зараз ми пильно стежимо за їх безпекою».

У святкові дні негода накрила три австралійські штати: Новий Південний Уельс, Вікторію та Квінсленд. За прогнозами синоптиків, найближчим часом дощі не припиняться.

Бонді-Біч — один із найкращих пляжів Австралії. Він лежить на узбережжі Тасманового моря. Це піщана коса у формі півмісяця.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійці святкують Різдво на пляжі, попри поганий прогноз погодиМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Мігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: