09.03.2024
Телеканал NTD

Атмосферою Альп можна насолодитися в ресторанах Лос-Анджелеса

Атмосферою Альп можна насолодитися в ресторанах Лос-Анджелеса

Американці, які цього зимового сезону не поїхали на гірськолижні курорти Європи, тепер насолоджуються атмосферою швейцарських Альп..

Дата завантаження: 2024-05-09

video

Американці, які цього зимового сезону не поїхали на гірськолижні курорти Європи, тепер насолоджуються атмосферою швейцарських Альп у цьому 5-зірковому готелі в Каліфорнії.

І він не єдиний перетворив свій обідній зал на елегантне шале для «апре-скі», тобто дозвілля після катання на лижах.

Гостям пропонують сфотографуватися на снігоході, а ще скуштувати меню з трьох страв і чотирьох святкових зимових коктейлів на вибір.

[Рамон Бохоркес, шеф-кухар]:

«Ми вибрали страви, які відображають щось тепле та продумане. Це класичне фондю, тушкована яловича щока та шніцель. Це гарячі та ситні страви для тих, хто відпочиває на схилах гір».

Також гості можуть замовити форель на грилі, гарбузовий суп з горіхами, осінній салат, касуле та пасту з травами. А ще тут пропонують сирне фондю з ементалю та грюєру з білим вином, а також м’ясну тарілку.

На десерт — фондю з темного шоколаду з полуницею, ананасом та зефіром.

[Метью Канг, головний редактор кулінарного вебсайту]:

«Готелі високого класу хочуть запропонувати щось особливе. А заможні мандрівники бажають особливих вражень. Хай би якими заможними вони були, поїздка із сім’єю до Європи — це дорого та клопітно. А тут усе зручно, і схожі враження. Цим можна поділитися в соцмережах та отримати такий самий відгук».

На іншому кінці міста — у готелі в Беверлі-Гіллс усе сяє розкішним святковим гламуром.

Але в головному лаундж-барі тут переносишся до французьких Альп.

[Стефані Рембо, працівниця готелю]:

«Ми пропонуємо ретельно підібране меню, яке містить сирне фондю та глінтвейн, що дасть вам змогу насолодитися та розслабитися наприкінці дня».

У меню також є брі з мигдальною скоринкою, грушева мостарда, багет, копчений лосось, ікра лосося, кростині, сирне фондю та м’ясне асорті з домашніми приправами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Атмосферою Альп можна насолодитися в ресторанах Лос-АнджелесаКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівСендбординг повертається до НамібіїВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціонФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупи«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: