27.09.2024
Телеканал NTD

Рожеві кулі та ялинки догори ногами: тренди новорічного декору в Каліфорнії

Рожеві кулі та ялинки догори ногами: тренди новорічного декору в Каліфорнії

Це не химерні люстри, а справжнісінькі новорічні ялинки. Такий тренд набирає популярності в Каліфорнії. Продавці кажуть,..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Це не химерні люстри, а справжнісінькі новорічні ялинки. Такий тренд набирає популярності в Каліфорнії. Продавці кажуть, що ялинка на стелі економить простір, а також, безперечно, дивує всіх гостей. Ну і, можливо, до такої ялинки не дістанеться кіт. Але це не точно.

[Браян Голд, власник магазину]:

«Людям подобається ця ідея. Різдво перевертається з ніг на голову. Це новий підхід, у якому звичні прикраси постають абсолютно по-новому».

Менш екстравагантні тенденції у святковому оформленні цього року — ніжно-рожеві та персикові відтінки або насичений рожевий колір Барбі. Часто в поєднанні із золотим.

А якщо вам до душі білий, то цього року настав його час. Так уважають дизайнери цього каліфорнійського магазину.

[Кейт Мартіндейл, дизайнерка]:

«Найгарячіша тенденція цього року — повністю біла ялинка. Ще один тренд — лісовий стиль. Це шматочки джуту, мішковини та моху, і це найорганічніший тренд з усіх. Також популярні блідо-рожеві та багряні кольори. Але для більшого гламуру доповніть їх золотом».

Ще багато варіантів різдвяних декорацій можна побачити в цьому магазині в Беверлі-Гіллз. З 1930 він допомагає голлівудській еліті знайти високоякісні прикраси, зібрані з усього світу.

Акцент роблять на стриману елегантність. Це поєднання вінтажної порцеляни, кришталю та кераміки.

[Томас Блюменталь, директор магазину в Беверлі-Гіллз]:

«Усі люблять згадувати старі речі, сімейні реліквії, які передавалися з покоління в покоління, а також створювати нові традиції».

Від святого Миколая до чудових фарфорових пряникових будиночків та кришталевих настільних ялинок. Тут ідея вінтажу є майже в кожному предметі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рожеві кулі та ялинки догори ногами: тренди новорічного декору в КаліфорніїРекорд Книги Гіннеса: інсталяцію з 3000 лампочок із сонячними батареями зробили в ОАЕБоснійська майстриня створює картини з повсті та рятує старовинне ремеслоБалет із США привіз до лондонського Королівського оперного театру спадщину Фредеріка АштонаДитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-ЙоркуНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїУ Гонконгу неонові вивіски відходять у минуле, але їх намагаються врятуватиРідкісний діамант і годинник у корпусі із сапфіру виставлять на аукціон у Нью-ЙоркуСтаре місто Баку приваблює туристів стародавніми палацами, мечетями та караван-сараямиЯк кочували стародавні киргизи, показали на фестивалі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: