09.02.2024
Телеканал NTD

Різдвяну виставу показують у печері в Словенії

Різдвяну виставу показують у печері в Словенії

Незабутні враження дарує ця вистава, присвячена Різдву. Тут усе незвично. По-перше, вистава проходить у печері, по-друге..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Незабутні враження дарує ця вистава, присвячена Різдву. Тут усе незвично. По-перше, вистава проходить у печері, по-друге — під землею. Печера називається Постойнска-Яма. Розташована вона в Словенії. А ще тут грають зовсім не професіонали.

[Мар’ян Батагель, організатор вистави]:

«Це місцеві жителі, і акторська майстерність — не їхній фах. Але коли дивишся на них, усе здається дуже професійним».

У виставі бере участь 100 акторів. Вони розповідають історію народження немовляти Ісуса. У печері обладнали 16 сцен. Вони розташувалися вздовж п’ятикілометрового маршруту.

Примітно й те, що костюми та весь реквізит підготували теж місцеві жителі. У святковий сезон вони виступають щодня. Проводять у печері по п’ять годин і дають спектаклі з інтервалом у 15 хвилин.

Постойнска-Яма — найдовша система печер у Словенії. Її довжина — понад 24 кілометри, глибина — 115 метрів. Тут є залізниця, а також концертний зал, де влаштовують музичні виступи. Присвячені Різдву вистави проводять у цій печері вже понад 30 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяну виставу показують у печері в СловеніїСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівБалабан — душа музичної культури АзербайджануОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюСендбординг повертається до Намібії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: