04.08.2024
Телеканал NTD

Різдво в «Тіволі»: святковими вогнями засяяв парк розваг у Копенгагені

Різдво в «Тіволі»: святковими вогнями засяяв парк розваг у Копенгагені

Тисячі вогнів спалахнули на різдвяній ялинці в копенгагенському «Тіволі». У парку розваг офіційно стартував святковий сезон...

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Тисячі вогнів спалахнули на різдвяній ялинці в копенгагенському «Тіволі». У парку розваг офіційно стартував святковий сезон. Яскрава різноколірна ілюмінація освітила вулиці та будівлі й прикрасила знамениті атракціони.

[гість парку «Тіволі»]:

«Освітлення — найголовніше, чи не так? І ось ми в самому центрі цього — з музикою та вогнями. Одразу відчуваєш різдвяну атмосферу».

[гостя парку «Тіволі»]:

«Щороку тут дуже приємно й красиво. Якщо немає різдвяного настрою, то він з’явиться, коли опинишся тут».

[гостя парку «Тіволі»]:

«Тут дуже затишно і, як кажуть у Данії, х’югеліт — приємно».

Цього року для прикрашення «Тіволі» використали 45 кілометрів гірлянд. На фасаді, вежах та куполах готелю «Німб» горить 3100 лампочок. Загалом у парку щодня запалюють мільйон вогнів. Поруч із головною ялинкою встановлено ковзанку зі штучним льодом.

Різдвяна ілюмінація у «Тіволі» горітиме до 31 грудня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдво в «Тіволі»: святковими вогнями засяяв парк розваг у КопенгагеніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні Барселони

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: