17.02.2024
Телеканал NTD

Яскраві історії з шоу-бізнесу у 2023 році: принц Гаррі, суд по «Іржі» та звинувачення у вбивстві Тупака

Яскраві історії з шоу-бізнесу у 2023 році: принц Гаррі, суд по «Іржі» та звинувачення у вбивстві Тупака

Однією з головних новин 2023 року у світі шоу-бізнесу та знаменитостей стали одкровення принца Гаррі. Він..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Однією з головних новин 2023 року у світі шоу-бізнесу та знаменитостей стали одкровення принца Гаррі. Він поділився подробицями про британську королівську родину у своїх мемуарах «Запасний». Зокрема, про погане ставлення до себе з боку батька короля Чарльза, мачухи Камілли та брата принца Вільяма.

Також у книзі він розповідає про підліткове захоплення наркотиками, про те, як він із братом благали батька не одружуватися з Каміллою, а ще про переживання через смерть матері принцеси Діани, про час в армії та про конфлікти з пресою.

У березні Гаррі з’явився у Високому суді Лондона. Він та інші знаменитості подали позов проти видавця газети Daily Mail. Його звинуватили в багаторічному прослуховуванні телефонних розмов та порушенні конфіденційності.

Водночас актора Алека Болдвіна в січні звинуватили в ненавмисному вбивстві після того, як він застрелив кінооператора Галину Гатчинс під час знімання фільму «Іржа» в Нью-Мексико. Такі ж звинувачення висунули й зброярці вестерну Ханні Гутьєррес-Рід.

Розслідування тривало майже рік. Спочатку прокуратура зняла звинувачення, заявивши, що пістолет був модифікований, через що міг вистрілити без натискання на спусковий гачок. Пізніше вона заявила, що Болдвін усе ж натиснув на спусковий гачок, щоб здійснити постріл.

Трагічний інцидент стався в жовтні 2021 року. Тоді Алек Болдвін репетирував із пістолетом на зніманні фільму «Іржа». Як виявилось, у ньому був бойовий патрон. Унаслідок пострілу Гатчинс померла. Та ж куля поранила й режисера Джоела Соуза.

Зброярка Гутьєррес-Рід, яка не визнала себе винною в ненавмисному вбивстві та фальсифікації доказів, постане перед судом у 2024 році.

Водночас у вересні арештували екслідера американської вуличної банди. Його звинувачують у вбивстві в 1996 році в Лас-Вегасі зірки хіп-хопу Тупака Шакура.

Дуейн Девіс був під підозрою давно. Припускають, що він керував людьми, які розстріляли автомобіль репера.

Шакур, якого вважають одним із найпопулярніших реп-музикантів, також був одним із найбільш комерційно успішних виконавців. Він продав понад 75 мільйонів альбомів.

У червні увагу всього світу привернув зниклий глибоководний апарат, на борту якого перебувало п’ятеро осіб, які прямували до місця аварії «Титаніка». За чотири дні знайшли уламки батискафа. Усі, хто був на борту, загинули.

А в Нью-Йорку завершили показ мюзиклу «Привид опери», який на Бродвеї ставили рекордні 35 років. Загалом його показали майже 14 тисяч разів. Він також здобув понад 70 нагород. Закрили його через рекордне падіння продажів квитків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Яскраві історії з шоу-бізнесу у 2023 році: принц Гаррі, суд по «Іржі» та звинувачення у вбивстві ТупакаУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Китайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіПінболом захоплюється дедалі більше молодіТвори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіБалабан — душа музичної культури Азербайджану

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: