21.11.2024
Телеканал NTD

До 100-річчя компанії «Волт Дісней» провели різдвяний парад у Чилі

До 100-річчя компанії «Волт Дісней» провели різдвяний парад у Чилі

100-річчю компанії «Волт Дісней» присвятили різдвяний парад у Сантьяго — столиці Чилі. Головними героями свята стали..

Дата завантаження: 2024-05-21

video

100-річчю компанії «Волт Дісней» присвятили різдвяний парад у Сантьяго — столиці Чилі. Головними героями свята стали величезні надувні персонажі знаменитих мультфільмів.

У повітрі пропливає Мікі Маус, Дональд Дак, Моана — дочка полінезійського вождя, юний Сімба та сніговик Олаф із «Холодного серця».

[глядачка]:

«Я гучно вітатиму Блискавку Макквіна (коли його пронесуть повз). Я люблю мультфільми “Піксар”. Ми великі шанувальники цієї студії».

На головних проспектах Сантьяго зібралися тисячі глядачів.

[глядач]:

«Цей захід підходить і для дітей, і для дорослих, бо він нагадує нам про дитинство, про перших діснеївських персонажів — Мікі, Гуфі та Мінні».

Компанію «Волт Дісней» заснували в 1923 році брати Волт і Рой Діснеї. Це найстаріша у світі анімаційна студія, яка досі працює.

Різдвяний парад у Сантьяго проходить у 12-те. Його не проводили лише під час пандемії.
Коротке посилання на цю сторінку:

До 100-річчя компанії «Волт Дісней» провели різдвяний парад у ЧиліСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівТвори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: