01.06.2024
Телеканал NTD

Тимчасове припинення вогню між Ізраїлем та ХАМАСом почалося

Тимчасове припинення вогню між Ізраїлем та ХАМАСом почалося

У п'ятницю вранці почало діяти тимчасове перемир'я між Ізраїлем та ХАМАСом. Воно триватиме чотири дні, упродовж..

Дата завантаження: 2024-05-01

video

У п’ятницю вранці почало діяти тимчасове перемир’я між Ізраїлем та ХАМАСом. Воно триватиме чотири дні, упродовж яких відбудеться обмін палестинських полонених на ізраїльських заручників, захоплених угрупованням.

Про паузу домовилися за посередництва Катару. Вона дасть змогу доставити до Гази вкрай необхідну гумдопомогу.

Водночас ізраїльська армія показала кадри, на яких вона, як стверджує, знайшла зброю, тунельні шахти й ракети в районі мечеті Джабалія в Секторі Гази.

Як повідомляє ЦАГАЛ, за добу перед початком припинення вогню він завдав ударів по «військових командних центрах, підземних тунелях бойовиків, складах зброї, об’єктах із виробництва зброї та пускових установках протитанкових ракет».

Він також бив по об’єктах «Хезболли» на території Лівану. Це були пускові установки з яких обстрілювали Ізраїль, а також місця, які угруповання використовувало для операцій.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тимчасове припинення вогню між Ізраїлем та ХАМАСом почалосяНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїВелика Британія наклала санкції на китайських хакерів25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в КитаїЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоІзраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла Ганії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: