10.08.2024
Телеканал NTD

Мігранти перетинають кордон США й чекають, поки їх пропустить прикордонний патруль

Мігранти перетинають кордон США й чекають, поки їх пропустить прикордонний патруль

Потік мігрантів із Мексики до США через відкритий край прикордонного муру в штаті Каліфорнія триває. Ось..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Потік мігрантів із Мексики до США через відкритий край прикордонного муру в штаті Каліфорнія триває.

Ось уже як кілька місяців у таборі, який утворився на американському боці в пустелі Сан-Дієго, мігранти чекають, доки їх оформлять працівники прикордонної служби.

У жовтні через небувалу кількість прохачів притулку з усього світу прикордонники США випустили на вулиці в районі Сан-Дієго тисячі мігрантів.

Тут із вересня минулого року до серпня цього було затримано понад 204 000 мігрантів. Це майже на третину більше, ніж за такий самий період торік.

Багато хто з прибулих просить статусу біженця. Для цього їм треба довести, що вони потребують захисту від переслідувань у своїй країні.

За статистикою, імміграційні суди США задовольняють менш як 15 % таких клопотань.

Цікаво, що останнім часом значно побільшало прохачів притулку з Китаю. Водночас вони не шукають способів нелегально перетнути кордон і сховатися від прикордонників, як роблять інші мігранти, а прямо підходять до офіцерів і просять їх затримати.

Здебільшого це молоді люди. Деякі американські законодавці висловили побоювання, що частина цих людей може виявитися шпигунами компартії Китаю.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мігранти перетинають кордон США й чекають, поки їх пропустить прикордонний патрульГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїБоснійський хлопчик — єдиний учень у своїй школіВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: