10.04.2024
Телеканал NTD

У Конгресі Мексики пройшло нове слухання на тему НЛО

У Конгресі Мексики пройшло нове слухання на тему НЛО

Конгрес Мексики заслухав думку дослідників, які оголосили справжніми кілька трипалих перуанських мумій. Недавно їх показали як..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Конгрес Мексики заслухав думку дослідників, які оголосили справжніми кілька трипалих перуанських мумій. Недавно їх показали як можливий доказ існування форм життя, схожих на людей. Водночас науковці поки що на 100 % не підтвердили, що останки належать іншопланетянам.

Законодавці вперше почули думку мексиканського журналіста та уфолога Хайме Моссана 13 вересня, коли той показав два зразки на першому присвяченому НЛО заході в Конгресі. Моссан сказав, що тіла, які, ймовірно, знайдені в Перу біля стародавніх ліній Наски, не пов’язані з жодною формою життя на Землі.

У вівторок на засіданні Моссан зосередився на тому, щоб довести, що тіла не підробні. Він запросив кількох лікарів, які підтвердили, що це тіла реальних живих істот.

[Хайме Моссан, журналіст та уфолог]:

«Буде надано аналіз ДНК, який покаже, що одна з істот — це гібрид. Вона наполовину людина й має спорідненість із мавпами. Але вона також має невідому ДНК. Отже, чи є це продуктом природи, чи вона має інше походження?»

Перуанський антрополог Роджер Зуніга повідомив, що впродовж чотирьох років дослідники вивчали п’ять таких зразків. Він показав листа, якого підписали одинадцять університетських дослідників, у якому повідомляли те ж саме. Однак у листі чітко сказано, що вони не мали на увазі позаземне походження останків.

Першу презентацію Моссана розкритикувало багато експертів. Вони назвали її фальшивкою. Так, низка критиків казала, що раніше також проводила дослідження аналогічних останків. Однак щоразу з’ясовувалося, що зразки були модифіковані з використанням кісток тварин та людей.

Коли Роджера Зунігу запитали про ці дослідження, він сказав, що ті зразки, ймовірно, були підробленими. Проте тіла, які оглядав він та інші фахівці, виявилися справжніми.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Конгресі Мексики пройшло нове слухання на тему НЛОХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»В Індонезії через повені та зсуви гинуть людиЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаСтуденти в США й далі будують табори на території вишів, попри ризик бути відрахованимиТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуБанди підпалили парковання в столиці Гаїті: згоріли десятки машинУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загиблі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: