11.04.2024
Телеканал NTD

Семеро загиблих: шторм «К’яран» налетів на Європу

Семеро загиблих: шторм «К'яран» налетів на Європу

На Європу налетів шторм «К'яран». Через негоду в різних країнах уже загинуло щонайменше семеро людей. На..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

На Європу налетів шторм «К’яран». Через негоду в різних країнах уже загинуло щонайменше семеро людей.

На цих кадрах — Італія. У Тоскані втратив життя 85-річний чоловік, а у Венето одна людина зникла безвісти.

Про одного загиблого повідомляють і в Іспанії — у Мадриді на тротуар упало дерево. Ще п’ятеро осіб дістали ушкодження. На півночі країни було випущено червоне попередження про небезпеку — на узбережжі Галісії та Кантабрії чекали дев’ятиметрових хвиль. На гірськолижному курорті Ла-Пінілья швидкість вітру сягала 150 кілометрів за годину.

У Франції через негоду загинув водій вантажівки. Машину знесло вітром, і вона врізалась у дерево. Тут швидкість вітру перевищувала 200 кілометрів за годину. У всій країні — понад десять постраждалих.

[Жеральд Дарманен, міністр внутрішніх справ Франції]:

«Тілесні ушкодження дістали 15 осіб, зокрема сім пожежників. 13 500 пожежників працюють у цих складних умовах. Я хотів би їм подякувати».

Про загиблих також повідомляє Бельгія, Нідерланди та Німеччина.

Через сильний вітер і зливи в низці країн зачинено школи та аеропорти. Припинено залізничне та поромне сполучення. Людей також просять не відвідувати прибережні та лісопаркові зони.
Коротке посилання на цю сторінку:

Семеро загиблих: шторм «К’яран» налетів на ЄвропуУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліЗакон ухвалили: Велика Британія почне висилати нелегальних емігрантів до РуандиАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»У Тбілісі посилюються протести проти закону про іноагентівТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспорою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: