28.10.2024
Телеканал NTD

Дональд Трамп дав свідчення у справі про шахрайство та розкритикував суддю

Дональд Трамп дав свідчення у справі про шахрайство та розкритикував суддю

45-й президент США Дональд Трамп дав свідчення в суді як відповідач за позовом про шахрайство. Позов..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

45-й президент США Дональд Трамп дав свідчення в суді як відповідач за позовом про шахрайство. Позов подала у вересні 2022 року генпрокурор штату Нью-Йорк демократка Летиція Джеймс.

Процес під головуванням судді Артура Енгорона, теж демократа, почався 2 жовтня. Низка банкірів, фінансових експертів та бухгалтерів Trump Organization уже дали свідчення. Також у суді виступив Ерік Трамп та Дональд Трамп-молодший — обидва виконавчі віцепрезиденти Trump Organization.

Генпрокурор звинувачує Трампа в завищенні вартості активів у звітах про фінансовий стан Trump Organization. На її думку, це було зроблено, щоб дістати вигідніші умови від банків та страховиків.

45-й президент США у справі, яка може вирішити долю його імперії нерухомості, ще раз заявив, що не вчинив жодного правопорушення. Він також розкритикував суддю, який може накласти на його організацію мільйонні штрафи. Прокурор вимагає 250 мільйонів доларів штрафу, а також заборони Трампові та його синам вести бізнес у штаті Нью-Йорк.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:

«Цю справу взагалі не мали порушувати. Її слід негайно закрити. Шахрайство відбувається під проводом суду».

Дональд Трамп лідирує серед висуванців від республіканців як кандидат президентських виборів 2024 року. Він заявляє, що всі ці судові справи порушено, щоб завадити йому балотуватися.

Щодо нього розглядають чотири кримінальні справи, які можуть завершитися ув’язненням.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональд Трамп дав свідчення у справі про шахрайство та розкритикував суддюМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці Гаїті137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: