27.10.2024
Телеканал NTD

Бразильські Санти отримали дипломи професійних різдвяних дідусів

Бразильські Санти отримали дипломи професійних різдвяних дідусів

50 Санта-Клаусів вийшли покататися на трамваї Ріо-де-Жанейро. У них сьогодні випускний. Вони щойно закінчили школу професійних..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

50 Санта-Клаусів вийшли покататися на трамваї Ріо-де-Жанейро. У них сьогодні випускний. Вони щойно закінчили школу професійних Сант.

Усім випускникам вручили дипломи. Тепер Санти почнуть готуватися до Різдва. Святковий сезон уже не за горами, і Санта-Клауси бажають усім доброї долі.

[Санта-Клаус]:

«Я звертаюся до всіх в Ізраїлі й Секторі Гази. Санта-Клаус дуже непокоїться через вас. Ми тут молимося й просимо Бога зупинити цю війну й установити мир».

Випускникам школи Сант також вручили золотий ключик. Він символізує початок різдвяного сезону.

У світі Різдво святкують переважно 25 грудня. Цього року українці вперше відзначатимуть це свято теж тільки цього дня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бразильські Санти отримали дипломи професійних різдвяних дідусівФранцузькі пекарі побили рекорд Гіннеса з найдовшого у світі багетаПекінес став найстрашнішим собакою у світіВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у ЄгиптіЕкіпаж вітрильника «Амеріго Веспуччі» ознайомить американців з італійською культуроюУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщуЖінка без ніг та пальців на руках учиться водити машинуКонкурс двійників Гарфілда влаштували в МалайзіїТроє поросят й асани: йога зі свинями стає дедалі популярнішою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: