21.12.2024
Телеканал NTD

Інсталяції з тисяч гарбузових ліхтарів зробили до Геловіну в США

Інсталяції з тисяч гарбузових ліхтарів зробили до Геловіну в США

Страшні й водночас кумедні. У цьому мініпарку розваг гостей зустрічають анімовані гарбузові ліхтарі. «Ночі Джека» —..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Страшні й водночас кумедні. У цьому мініпарку розваг гостей зустрічають анімовані гарбузові ліхтарі. «Ночі Джека» — так називається ця весела виставка, присвячена Геловіну. Її щороку влаштовують у горах Санта-Моніка, що біля Лос-Анджелеса.

Під покровом ночі гості гуляють кілометровою доріжкою. Усюди чекають світлові інсталяції, і кожна зроблена з гарбузів. Світильник Джека — головний символ Геловіну.

На маршруті можна зустріти морських жителів, величезних динозаврів та принцес із діснеївських мультиків. А ось ця експозиція присвячена знаменитостям, які мають зірку на голлівудській «Алеї слави».

Далі йдуть гарбузові ліхтарі з портретами знаменитих подружніх пар. Серед них і принц Гаррі з дружиною Меган. Вони вже кілька років живуть у США.

[гість парку розваг]:

«Ця стежка дивовижна. Художній смак, креативність. На це варто подивитися. Гадаю, це дає змогу кожному знову стати дитиною. Це до вподоби і дітям, і дорослим. Дуже весело».

[гостя парку розваг]:

«Мені виставка дуже подобається. Цікаво подивитися на роботи місцевих талановитих художників. Багато чого просто не очікуєш побачити на гарбузі».

[гостя парку розваг]:

«Тут усе дуже яскраво й цікаво, дуже весело. Багато розваг для дітей. Думаю, це чудово».

На створення світлових інсталяцій витратили тисячі гарбузів. Виставка закриється після Геловіну, який відзначать 31 жовтня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Інсталяції з тисяч гарбузових ліхтарів зробили до Геловіну в СШАСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-ЙоркуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: