27.10.2024
Телеканал NTD

У Південній Кореї обрали імена для панд-близнюків

У Південній Кореї обрали імена для панд-близнюків

Ці двоє панд, що народилися в Південній Кореї, тепер матимуть імена. Днями ведмежатам виповниться 100 днів...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ці двоє панд, що народилися в Південній Кореї, тепер матимуть імена. Днями ведмежатам виповниться 100 днів. За традицією імена обирають саме в такому віці. Обоє малят — самиці. Вони народилися в зоопарку, що належить парку розваг у місті Йон’їн.

Одну панду назвали Жуй Бао, що означає «мудрий скарб». Друга тепер має ім’я Хуей Бао — «сяйний скарб». Імена допомогли обрати 20 тисяч осіб. Вони взяли участь в онлайн-заході, який організував зоопарк.

Близнюки народилися 7 липня. Маму звати Ай Бао, а тата — Ле Бао. Ай Бао приносить дитинчат уже вдруге.

[доглядач зоопарку]:

«Малята тільки почали повзати. У них розплющились очі й прорізаються зуби. Як правило, вони починають ходити в чотири місяці. Оскільки вони вже повзають, їм треба трохи більше ніж місяць, щоб почати ходити».

Щойно дитинчата почнуть добре пересуватися, їх поселять разом із мамою. Адже їм треба багато чого в неї навчитися. Потім сім’я перебереться у відкритий вольєр, і малят побачить публіка.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Південній Кореї обрали імена для панд-близнюків1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-ЙоркуВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у ЄгиптіУ Празькому зоопарку народився рідкісний китайський панголінУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалАргентинець переміг на чемпіонаті з приготування піци в Буенос-АйресіАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнесПекінес став найстрашнішим собакою у світіУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: