19.08.2024
Телеканал NTD

Коронавірус не завадив серфінгістам ловити хвилю біля берегів Норвегії

Коронавірус не завадив серфінгістам ловити хвилю біля берегів Норвегії

У Норвегії, на відміну від багатьох інших країн, карантин не суворий. Тому поки світ бореться з..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У Норвегії, на відміну від багатьох інших країн, карантин не суворий. Тому поки світ бореться з пандемією, шанувальники арктичного серфінгу, як і раніше, ловлять хвилю біля Лофотенських островів.

[Шеннон Ейнслі, серфінгіст]:
«Я з Південної Африки. Там багато акул, а тут їх немає. І тут маю роботу, тому я живу на Лофотенських островах, займаюся серфінгом і насолоджуюся».

У Норвегії карантин запровадили в середині березня, але людям можна виходити з дому. Вони лише мусять бути в масках і дотримуватися правил соціального дистанціювання.

Тож серфінгістам не довелося ні на мить відмовлятися від свого захоплення.

Норвегія відома красивою природою, й останніми роками сюди дедалі частіше приїжджають шанувальники «холодного серфінгу». У Норвезькому морі чиста вода й хороші хвилі. А Лофотенські острови підходять тим, хто хоче усамітнитися.
Коротке посилання на цю сторінку:

Коронавірус не завадив серфінгістам ловити хвилю біля берегів НорвегіїСендбординг повертається до НамібіїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілПрогулянка найромантичнішим садом світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: