24.09.2024
Телеканал NTD

Маски й стерильні руки: якими стали індійські весілля

Маски й стерильні руки: якими стали індійські весілля

Індійці Маянк і Палкі запланували весілля вже давно й запросили сотні гостей. Карантин зруйнував усі плани,..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Індійці Маянк і Палкі запланували весілля вже давно й запросили сотні гостей. Карантин зруйнував усі плани, але молодята не стали скасовувати церемонію. Вона проходить з дотриманням запобіжних заходів і майже без людей.

[Маянк Гупта, наречений]:
«Ми надягли маски й продезінфікували руки. А ще дотримуємося дистанції».

[Палкі Ратрі, наречена]:
«Ми запросили тільки найближчих родичів. Тут лише вони. Більше нікого не звали».

Головний день у житті Маянка та його коханої не став мальовничим і грандіозним святом, та однаково не втратив чарівності.

Для індійців весілля — значуща подія. Церемонія триває кілька днів. Вона містить безліч традиційних ритуалів. Усі заходи зазвичай оплачує сторона нареченої, а наречений готує дорогі подарунки. На святкування запрошують сотні, а іноді й тисячі гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Маски й стерильні руки: якими стали індійські весілляЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніФруктова мода: як з ананасів роблять взуття10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: